Praktijk voor integrale geneeskunde
Bel voor een afspraak:
(0512) 532 358

Werkwijze

1Fitenes_health_icon10

Intake

De uitgebreide intake neemt ongeveer een uur in beslag. U krijgt uitleg over de kliniek en onze werkwijze, en we inventariseren uw klachten en wensen. Neem relevante medische gegevens mee, alsmede een uitdraai van de medicatielijst van de apotheek.

1Fitenes_health_icon9

Anamnese

We passen verschillende diagnostische methoden toe, zoals een reguliere medische anamnese met uw medische geschiedenis, een lichamelijk onderzoek, en zo nodig bloedonderzoek. Daarnaast komen uw leefwijze, dieet en denkwijzen aan bod. Eventueel gebruiken we aanvullende testvormen, zoals de SCIO Eductor Biofeedback en de arteriograaf. Op deze manier zijn we in staat een zo helder en holistisch mogelijk beeld te scheppen van uw gezondheid.

1Fitenes_health_icon8

Behandeling

In overleg kiezen we voor een passend behandelplan. Mocht een of meerdere behandelingen nodig zijn, dan kunt u deze ondergaan in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes in onze Revitalisatiekliniek. Het aantal sessies dat nodig is om uw klachten goed te kunnen behandelen varieert als regel tussen de 5 á 10, chelatietherapie vergt zo’n 25 sessies.

Revitalisatiekliniek

D.G. Mik, arts
lid AVIG; lid IBCMT

Noorderdwarsvaart 23
9203 CA Drachten
KVK: 01158314

LinkedIn Profiel

Dokter Mik op Facebook